Groep 2-3


Els Broeks
ma-di

Shannon Verbruggen
wo-do-vr

Welkom op de pagina van groep 2-3                    
 
Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de activiteiten en gebeurtenissen in onze groep. Daarnaast kunt u hier onze foto's bewonderen.
De leerlingen hebben samen een missie en regels opgesteld. We hebben samen besproken wat we belangrijk vinden in onze klas, zodat we op een prettige manier met elkaar omgaan en een fijne werksfeer creëren in de klas.
 

In groep 2 besteden we dagelijks veel aandacht aan taal en rekenactiviteiten, zelfstandig werken, de weektaak (2 per week) en samen  werken en spelen.
In groep 3 besteden we dagelijks aandacht aan de vakken rekenen (pluspunt), taal/lezen (Veilig leren lezen) en spelling. Met de gehele groep werken we o.a. aan de vakken:  de Deugdenboom/Goed gedaan, natuur, techniek, Engels,  creatieve activiteiten, dans / drama en muziek.

In groep 2-3 hebben we ook een aantal leuke activiteiten en uitstapjes op het programma staan. Dit schooljaar worden er drie techniekochtenden (Tica Techniek) georganiseerd waar we ons verdiepen in een technisch onderwerp. Ook zullen we  dit jaar onder begeleiding van de natuurouders naar het bos gaan (oktober) en gaan we in de slotweek met gr. 1-7 op schoolreis.
 
Wij hebben er zin in en gaan met elkaar zorgen voor een mooi en fijn schooljaar!
Juf Els en juf Shannon